Personal Trainer -palvelut

TEHOKAS ALOITUS TREENAUKSEEN

PT 1kk sisältää alkukartoituksen, henkilökohtaisen saliohjelman, 2 tai 4 treenikertaa salilla valitsemasi paketin mukaan, valmentajan tuen ja Step2fit -sovelluksen treenijakson ajan.

PT 1kk on valittavana singlenä tai kimppana eli joko vain sinulle itsellesi tai sitten yhdessä kaverin kanssa.

YHDESSÄ KOHTI TAVOITTEITA

PT 3kk sisältää alkukartoituksen, henkilökohtaisen saliohjelman, saliohjelman tarvittavat päivitykset, 2 tai 4 treenikertaa salilla per kuukausi valitsemasi paketin mukaan, valmentajan tuen ja Step2fit -sovelluksen treenijakson ajan.

PT 3kk on valittavana singlenä tai kimppana eli joko vain sinulle itsellesi tai sitten yhdessä kaverin kanssa.

MÄÄRÄTIETOISESTI ETEENPÄIN

PT 6kk sisältää alkukartoituksen, henkilökohtaisen saliohjelman, saliohjelman tarvittavat päivitykset, 2 tai 4 treenikertaa salilla per kuukausi valitsemasi paketin mukaan, valmentajan tuen ja Step2fit -sovelluksen treenijakson ajan.

PT 6kk on valittavana singlenä tai kimppana eli joko vain sinulle itsellesi tai sitten yhdessä kaverin kanssa.

UUDELLE TULOKKAALLE

Tunnin tapaamisen aikana tutustutaan perussaliohjelman liikkeisiin ja laitteisiin, oikeisiin suoritustekniikoihin ja järkevään painojen valintaan.

LISÄBUUSTIA TARVITSEVALLE

Täsmäisku tekniikkaan yhden tai useamman liikkeen osalta. Pureudutaan tekniikan ongelmiin ja korjataan ne kuntoon. 

IHAN JOKAISELLE

Buukkaa PT kaveriksi salille, kannustajaksi, piiskaajaksi, avuksi laitteiden kanssa tai opastamaan liikkeissä. 

PT-TREENIKERTA

VALMENNUSTA JUURI SINULLE

Buukkaa PT kaveriksi salille, kannustajaksi, piiskaajaksi, avuksi laitteiden kanssa tai opastamaan liikkeissä.  Treenikerta sisältää yhden tapaamiskerran (60 min) valitsemasi personal trainerin kanssa.

KAVERIN KANSSA KIMPASSA

Mukava startti harjoitteluun yhdessä kaverin kanssa toinen toista kannustaen. Kahdella tapaamisella käydään läpi molemmille suunnitellut ohjelmat, oikeat tekniikat ja järkevä painojen valinta. 

TREENIKERRAT TARPEEN MUKAAN

VAIN SINULLE

3 x 60 min 165 €

10 x 60 min 500 €

20 x 60 min 950 €

KAVERIN KANSSA YHDESSÄ

3 x 60 min 270 €

10 x 60 min 850 €

20 x 60 min 1600 €

PT-treenikerrat tarjoavat sinulle juuri sitä, mitä kulloinkin treenaamiseen tarvitset. PT:n kanssa voit tutustua salimme laitteisiin omaan tahtiin, hioa vaikka kyykkytekniikkaa paremmaksi, uudistaa saliohjelmaa tai ihan vaan treenata kannustavan ja osaavan treenikaverin kanssa.

Treenikertojen määrän voit valita tarpeesi mukaan ja yhdessä pt:n kanssa sopia sinulle toimivan tapaamisaikataulun. Valittavanasi on yksilökerrat tai sitten kaverin kanssa kahden hengen kimppakerrat. Treenikerran kesto on 60 min. Kolmen kerran pakettiin sisältyy juuri sinulle suunniteltu saliohjelma. 10 ja 20 kerran paketit sisältävät saliohjelman tarvittavat päivitykset/uudet ohjelmat.