Yleistä infoa

Maksutavat
Meillä käyvät maksuvälineinä käteinen, kortti, ePassi, Smartum ja Edenred. Voit myös halutessasi tehdä laskutussopimuksen.

Valvonta
Salipisteellä on käytössä kameravalvonta. Valvontakameratallenteita käytetään turvallisuuden ja omaisuuden suojaamiseen, asianmukaisen käytöksen varmistamiseen, rikosten ennalta ehkäisemiseen sekä tapahtuneiden rikosten selvittämiseen. Tallenteisiin on pääsy vain yrittäjällä ja vartiointiliikkeelle sekä pyynnöstä poliisilla.

Asiakkuus
Asiakkuuden pituuden määrittelet sinä itse. Kuukauden salikortti ei jatku automaattisesti uudella kuukaudella, vaan päätät itse, koska haluat uuden kortin laittaa voimaan ja kuinka pitkä se on. 

Salikortteja ei ole mahdollisuutta tauottaa. Ainoastaan lääkärintodistuksella siirrämme sairaslomapäivät kortin loppuun.

Asiakkuus on henkilökohtainen. Jokainen tarvitsee siis oman kulkuavaimen (poislukien junnukorttilaiset), jolla salille pääsee sisään. Sinun tulee joka kerta salille tullessasi ”leimata” itsesi sisään eli käyttää kulkulätkää ulko-oven lukijalla. Ilman voimassaolevaa salikorttia sinulla ei ole oikeutta tulla salille. Kaverin siivellä ei siis sujahdeta treenaamaan.