Salipisteläiset

JENNI TAMMINEN
KUNTOSALIVASTAAVA

Olen monipuolisen liikuntataustan omaava energiapakkaus. Vuosien varrella olen päässyt ohjaamaan erilaisia liikuntaryhmiä ja nauttimaan valmennuksen tuomista onnistumisista. Pyrin tuomaan liikunnan ilon ja energian kaikille osaksi jokapäiväistä elämää aurinkoisella ja iloisella asenteella!

IISA NIINIMÄKI
PERSONAL TRAINER

Koututukseltani olen ensihoitaja ja personal trainer. Valmentajana olen määrätietoinen ja tiukka, mutta myös lempeä ja tsemppaava. Tärkeänä liikunnassa pidän onnistumista, hyvää oloa, oivaltamista ja itsensä ylittämistä 🙂
Itselleni liikunta on ollut intohimo ja elämäntapa useita vuosia ja ammennan sitä paljon omaan arkeeni ja työhöni. Vahvasti omaa sydäntä lähellä on perussalitreeni, johon yhdistyy voimailua!
Kerro minulle tavoitteesi, niin lähdetään yhdessä toteuttamaan niitä! Parhaimmillaan saadaan liikunnasta elämäntapa ja tärkeä osa arkea.

JENNI PARVINEN
PERSONAL TRAINER

Olen koulutettu painonnostovalmentaja, liikuntaneuvoja ja personal trainer.
Vahvuuteni on monipuolinen fysiikan kehittäminen levypainoharjoittelulla.
Harjoittelussa huomioin aina asiakkaan arjen jaksamisen, fyysisesti ja henkisesti. Tavoitteeni on auttaa asiakasta pitämään terve ja vahva keho mahdollisimman kauaskantoisesti.

EERO PIRTTIKOSKI
ASIAKASPALVELIJA

AADA KETONEN
ASIAKASPALVELIJA

 

 

ILO.

HYMY.

TREENI.

PISTE.